Foreningen for Boghaandværk

Foreningen for Boghaandværk

DIPLOMER:  Hvert år uddeles æresdiplomer for Året Bedste Bogarbejde. Diplomerne er fortrykt og indlagt med guldpræg. Der er i alt 3 slags: Diplom, Medalje og Ærespris. Navn og årstal kalligraferes i stor størrelse på hvert diplom.

Bryllupsgaven

Bryllupsgaven

UDSMYKNING:  Kunden havde fået lavet en flot, foldet ‘sculpture book’ til sin mand i bryllupsgave og ønskede at skrive en personlig hilsen til ham.

Hedge Stall plakat

Hedge Stall plakat

BAGGRUND:  Som mange steder på landet finder man dørsalg af lokale grøntsager og frugt. Specsavers på Guernesy er én af øen største arbejdspladser med flere hundrede ansatte, og koncernen gør stort ud af at styrke lokalsamfundet og personalegoderne. Derfor skulle de bruge en plakat, da de indførte en “Hedge Stall” ved kantinen – med dørsalg til £1.

Selvfølgelig holdt i den grønne Specsavers farve.

The LOVE mug

The LOVE mug

EVENT:  Ved Valentine’s 2015 inviterede the GateHouseGallery på Guernsey lokale kunstnere til at bidrage med et værk til en udstilling med temaet LOVE.

Grafik til T-shirt: I wish I was…

Grafik til T-shirt: I wish I was…

KONCEPT:  Som rigtigt mange naboer er der altid en intern kamp – ligeledes for naboøerne i Den Engelske Kanal: Guernsey og Jersey. Så den perfekte gave til en øboer fra Jersey… er selvfølge en T-shirt med sætningen: I wish I was from Guernsey.